Agenda

Hieronder ziet u onze agenda met georganiseerde dagtochten voor de komende periode. Met de uiterste zorg hebben wij deze dagen samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Staat uw bestemming er niet tussen, dat is vanzelfsprekend geen enkel probleem!
U mailt ons uw gegevens van uw reis en dan ontvangt u een offerte op maat!

Met onze touringcars die allen voorzien van uitsluitend groene milieulabels, mogen wij iedere Europese stad de strenge milieu zones inrijden! Wij rijden al meerdere jaren dagtochten & reizen met uitsluitend ervaren chauffeurs die tevens uw gastheer zijn in de touringcar!

Huishoudbeurs 27 en 29 februari en 1 maart 2020: Busvervoer MET Entree! VERTREKGARANTIE!

Met je vriendinnen naar de huishoudbeurs 2020 en ook uitstappen voor de deur? Kom ook, it' s going to be fun! Het gezelligste dagje uit voor jou en je vriendin(nen)!

Lees meer

Huishoudbeurs 27, 29 februari en 1 maart 2020: Busvervoer ZONDER Entree! VERTREKGARANTIE!

Met je vriendinnen naar de huishoudbeurs 2020 en ook uitstappen voor de deur? Kom ook, it' s going to be fun! Het gezelligste dagje uit voor jou en je vriendin(nen)! Je hebt al kaarten en zoekt vervoer?

Lees meer

Schoolreizen 2020!

Onzettend veel keuzemogelijkheden in bestemmingen & groepsgroottes, speciaal voor het basisonderwijs! Voor een op maat gemaakte offerte voor uw school, kunt ons contactformulier invullen en wij zullen u een maat passende offerte aanbieden!

Lees meer

Heel Holland zingt Hazes!

Feest, zweet en tranen! Met artiesten als o.a. Andre Hazes Jr., Roxeanne Hazes, Jamai en Martijn Fischer is Holland zingt Hazes binnenkort weer terug met een nieuwe editie. Holland zingt Hazes is een unieke avond meezingen met de bekendste hits van Andre Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam.

Lees meer

Dagtocht Keukenhof 4 & 13 april en 2 mei

"A World of Colours" is het thema van Keukenhof in 2020. Bloemen inspireren mensen. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt wor Lees meer

Vervoer JUMBO SUPER FRIDAY !!!

Voor alle racefans is 2020 een machtig jaar: de Formule 1 komt naar Zandvoort en jij kunt erbij zijn. Bij Jumbo krijg je maar liefst 50% korting op tickets voor Super Friday van de Dutch Grand Prix. Op dit racespektakel zie je Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel in actie. Wij parke Lees meer

Vervoer F1 Dutch GP 2 & 3 MEI

Voor alle racefans is 2020 een machtig jaar: de Formule 1 komt naar Zandvoort en jij kunt erbij zijn. Op dit racespektakel zie je Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel in actie! Wij vervoeren u op zaterdag & zondag naar de Dutch Grand Prix. Wij parkeren onze touringcars op de spe Lees meer

Libelle Zomerweek 17 en 20 mei 2020

Gezellig dagje uit naar de Libelle Zomerweek 2020 op het Almeerderstrand!
Kom samen met je moeder, zus, vriendin of collega naar het Almeerderstrand voor een onvergetelijk dagje shoppen, bijkletsen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen en no Lees meer