Bus idee dag 2019

Het najaar is voor veel touringcarbedrijven en hun klanten traditioneel de tijd dat er moet worden nagedacht over het nieuwe dagtochtprogramma voor komend jaar 2020. Ook dit jaar hebben we weer veel verenigingen hartelijk mogen verwelkomen in ons nieuwe kantoor te Doetinchem! Wij heten u daar ook, onder het genot van een kopje koffie, van harte welkom om uw volgende bestemming te bespreken!


Bus idee dag 2019

Dit jaar hebben we een extra verrassing voor u in petto! Veel van jullie zijn eerder met ons mee geweest naar de Bus-Idee dag. Daarom dit jaar een extra stop op de heenreis en terugreis. We zijn door deze bedrijven uitgenodigd om bij hun langs te komen om kennis te maken met hun mogelijkheden voor groepen. Hoe kan dat beter door het zelf te zien en te proeven!

Programma: ’s Ochtends omstreeks 08.00 uur zullen we vertrekken. Rond 10.30 uur arriveren we bij Stichting de Paardenkamp in Soest. Dit is een rusthuis voor pony’s en paarden die hier kunnen genieten van hun welverdiende oude dag. U wordt ontvangen met koffie en iets lekkers en krijgt een film te zien over het bedrijf. Aansluitend een korte rondleiding. Na dit bezoek rijden we door naar Boskoop waar u tot 16.00 uur de beurs kan bezoeken. De Bus-Idee dag is een dag met veel muziek, demonstraties, theater, hapjes, drankjes, en héél veel leuke kraampjes met dagtochtbestemmingen in- en om Nederland. U kunt hier ideeën opdoen en informatie vragen bij touringcarrestaurants, rondvaartbedrijven, muziekgroepen, attracties en andere zaken die uitstekend geschikt zijn om volgend jaar in een uitstapje met touringcargroepen te bezoeken. Om 16.00 uur zal de touringcar weer vertrekken. Op de terugreis krijgt u bij Pannenkoekenhuis Bergzicht in Woudenberg een pannenkoek en 1 consumptie aangeboden. Omstreeks 20.30 uur zullen we dan weer arriveren in de Achterhoek. Opstapplaatsen zijn in Eibergen & Doetinchem.

Wij nodigen 2 personen van uw vereniging/bedrijf uit om kosteloos met ons mee te gaan naar bus-idee dag 2019.

Voor meer informatie/opgave : 0545-472010 en/of [email protected]
Bezoek ons kantoor in Eibergen aan de Kiefteweg 6 of Missetstraat 5 in Doetinchem.