Libelle Zomerweek 17 en 20 mei 2020

Gezellig dagje uit naar de Libelle Zomerweek 2020 op het Almeerderstrand!
Kom samen met je moeder, zus, vriendin of collega naar het Almeerderstrand voor een onvergetelijk dagje shoppen, bijkletsen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen en nog veel meer. De tropische cocktails staan al klaar, mis het niet!

​Stap dan in de luxe touringcar van Hartemink en laat u onder het genot van een kopje koffie vervoeren naar de Libelle Zomerweek.

Inschrijf formulier

Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er een onvergetelijk feestje van!
Datum 17 & 20 mei 2020, prijs € 38,50 p.p. (incl. busvervoer, entree, 1 kopje koffie in bus)
Bovenstaande reis gaat door bij voldoende deelname.

Vul onderstaand inschrijfformulier in, vergeet niet uw juiste opstaplocatie te vermelden en juiste aantal personen! Na betaling ontvangt u direct de bevestiging in de mail, de juiste vertrektijd en plaats zal u apart ontvangen op een later moment. Bij annulering ontvangt u uw betaling retour.

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht

${ errors.first('voornaam') }

${ errors.first('achternaam') }

${ errors.first('email') }

${ errors.first('repeatmail') }

${ errors.first('phone') }

${ errors.first('woonplaats') }

Reisinformatie

${ errors.first('aantal') }

${ errors.first('avg') }

Oops, an error occurred
Try again later.

${ error }

Annuleringsvoorwaarden

Busreis enkel Vervoer:
Annuleringsbedrag binnen 14 dagen voor vertrekdatum; € 5,00 per persoon.
Busreis Entree en Vervoer:
Annuleringsbedrag binnen 14 dagen voor vertrekdatum; €5,00 per persoon en 50% van de entreebewijzen worden vergoed.

Wanneer Hartemink een dagtocht moet annuleren, bijvoorbeeld wegens te weinig deelname, verplicht Hartemink zich ofwel de reissom terug te betalen (bij vooruitbetaling), danwel een gelijkwaardige dagtocht aan te bieden.