Vervoer JUMBO SUPER FRIDAY !!!

Voor alle racefans is 2020 een machtig jaar: de Formule 1 komt naar Zandvoort en jij kunt erbij zijn. Bij Jumbo krijg je maar liefst 50% korting op tickets voor Super Friday van de Dutch Grand Prix. Op dit racespektakel zie je Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel in actie. Wij parkeren de touringcars op de speciale busparking zodat u lopend naar het circuit kunt!

Vanaf onze gebruikelijke opstapplaatsen in Oost-Nederland brengen wij u in de vroege ochtend naar Zandvoort. Onderweg ontvangt u een kopje koffie/thee! U stapt uit op loopafstand het circuit en u heeft de hele dag om uw ogen uit te kijken op deze Super Friday! In het begin van de avond vertrekken wij weer richting het Oosten van het Land.​

Ontdek het programma van het racespektakel!

Jumbo-racing-day.png#asset:925

De geur van verbrand rubber. Het geluid van die bizar snelle motoren. En overal waar je om je heen kijkt, is het 100% racen. Maar dat is nog niet alles. Super Friday is niet alleen een F1 racespektakel: er treden ook bekende artiesten op.
Hoe is het om in een Formule 1-wagen te rijden? Hoe gaat zo’n pitstop? Je ervaart alles op Super Friday. Ook kun je jouw race skills testen tijdens de F1 Esports competitie en op de foto met je favoriete coureur op de F1 Pit Wall & Photo. Moedig alle getalenteerde coureurs vol enthousiasme aan tijdens de vrije trainingen van de Formule 1, Formule 2 én Formule 3. De trainingen zijn van 11.00 tot 12.30 uur en 15.00 - 16.30 uur.
Met je Super Friday ticket heb je ook toegang tot het Ultimate Race Festival. Zing en dans mee met Nick & Simon, Sam Feldt & Lil'Kleine op het podium!

Bestelformulier

Enkel Bus-transfer: € 33,- pp Incl. een vers gezet kopje koffie op de heenreis. Busritten gaan door bij voldoende deelname/TIJDIGE OPGAVE GEWENST!!!
Vul onderstaand inschrijfformulier in, vergeet niet uw juiste opstaplocatie te vermelden en juiste aantal personen!
Na betaling ontvangt u direct de bevestiging in de mail, de juiste vertrektijd en plaats zal u apart ontvangen op een later moment. Bij annulering ontvangt u vanzelfsprekend uw betaling retour.

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht

${ errors.first('voornaam') }

${ errors.first('achternaam') }

${ errors.first('email') }

${ errors.first('repeatmail') }

${ errors.first('phone') }

${ errors.first('woonplaats') }

Reisinformatie

${ errors.first('aantal') }

${ errors.first('avg') }

Oops, an error occurred
Try again later.

${ error }

Annuleringsvoorwaarden

Busreis enkel Vervoer:
Annuleringsbedrag binnen 14 dagen voor vertrekdatum; € 5,00 per persoon.
Busreis Entree en Vervoer:
Annuleringsbedrag binnen 14 dagen voor vertrekdatum; €5,00 per persoon en 50% van de entreebewijzen worden vergoed.

Wanneer Hartemink een dagtocht moet annuleren, bijvoorbeeld wegens te weinig deelname, verplicht Hartemink zich ofwel de reissom terug te betalen (bij vooruitbetaling), danwel een gelijkwaardige dagtocht aan te bieden.